"The Last of Us" 2. Sezonda, Dina Karakteri İçin Isabela Merced'ı Kadrosuna Dahil Etti!

13.01.2024 13:55

Popüler HBO dizisi "The Last of Us", 2. sezonu için Dina karakterini buldu ve Isabela Merced kadroya katıldı!

"The Last of Us" ortak yaratıcıları Craig Mazin ve Neil Druckmann, Dina karakterini sıcak, parlak, vahşi, komik, ahlaki, tehlikeli ve anında sevilen bir karakter olarak tanımlıyor. Bu özellikleri içselleştiren bir oyuncu bulmak için sonsuza kadar aramak zorunda kalacaklarını düşünürken, Isabela Merced'i ekibe dahil ettiler. Kadroya dahil olduğu için şanslı olduklarını da eklediler.

Merced, Kaitlyn Dever ve "Beef" dizisinin yıldızı Young Mazino ile beraber son günlerde diziye katıldığı açıklanan üçüncü yeni oyuncu oldu.

Merced, son yıllarda birçok filmde başrol oynadı. Bunlar arasında Dever ile birlikte yer aldığı "Rosaline" bulunuyor. Diğer filmleri arasında canlı aksiyon filmi "Dora and the Lost City of Gold"deki başrol, Mark Wahlberg ve Rose Byrne ile birlikte "Instant Family", Max'te "Father of the Bride" yeniden yapımı, "Sicario: Day of the Soldado" ve "Transformers: The Last Knight" yer alıyor. 

"The Last of Us", Druckmann tarafından yaratılan ve Naughty Dog tarafından geliştirilen aynı adlı popüler video oyununa dayanmaktadır. Hikaye, modern medeniyetin yirmi yıl önce yok olmasının ardından geçiyor. Joel (Pedro Pascal), acımasız olan bu hayatta kalmış, Ellie (Bella Ramsey) adlı 14 yaşındaki bir kızı baskıcı bir karantina bölgesinden kaçırmak için kiralanır. Küçük bir iş olarak başlayan bu görev, kısa sürede ikisi için de hayatta kalma mücadelesi haline gelen acımasız bir yolculuğa dönüşür; çünkü ikisi de ABD'yi baştan başa geçmek ve birbirlerine bağımlı kalmak zorundadır.

İlk sezon için kadrosu ayrıca Gabriel Luna, Anna Torv, Nico Parker, Murray Bartlett, Nick Offerman, Melanie Lynskey, Storm Reid, Merle Dandridge, Jeffrey Pierce, Lamar Johnson, Graham Greene, Elaine Miles, Ashley Johnson ve Troy Baker'ı barındırıyor.

Kaynak: Variety