Selena Gomez Duyurdu; “Waverly Büyücüleri” Geri Dönüyor!

19.01.2024 13:49
Selena Gomez Duyurdu; “Waverly Büyücüleri” Geri Dönüyor!

Selena Gomez Instagram üzerinden yaptığı paylaşımla “Waverly Büyücüleri” (Wizards of Waverly Place) dizisinin geri döneceğiniz duyurdu!

Disney Channel, popüler “Waverly Büyücüleri” (Wizards of Waverly Place) dizisini yeniden hayata geçirmeye hazırlanıyor. 2007-2012 yılları arasında yayınlanan serinin güncellenmiş bir versiyonu için bir pilot bölüm siparişi verildi bile. Dizinin orijinal yıldızları Selena Gomez ve David Henrie, yürütücü yapımcıları oldukları dizide kamera karşısına da geçecekler. Henrie dizinin düzenli oyuncuları arasında yer alırken, Gomez’in de konuk oyuncu olarak görünmesi bekleniyor. Bu da hayranlar için nostaljik bir buluşma olacak.

Henrie, yetişkin Justin Russo olarak geri dönüyor. Ailesiyle birlikte sade bir yaşama geçen ve büyücülük güçlerini terk eden Justin, genç bir büyücü tarafından bulunup büyücü dünyasının geleceğini kurtarmak için yardıma çağrılıyor. 

Waverly Büyücüleri” (Wizards of Waverly Place), Gomez'in kariyerine önemli bir katkı sağlamış ve Disney Channel'in parlak dönemlerine damgasını vurmuştu. 

Kaynak: Hollywood Reporter