İlk Orijinal Prime Video Yerli Dizisi "Düğüm"ün Yayın Tarihi Açıklandı!

26.01.2024 11:50
İlk Orijinal Prime Video Yerli Dizisi

Prime Video'nun ilk Türk yapımı orijinal dizisi "Düğüm"ün yayın tarihi açıklandı!

Prime Video'nun ilk Türkiye yapımı orijinal dizisi olan "Düğüm"ün yayın tarihi açıklandı. Sekiz bölümden oluşan polisiye drama dizisinin ilk üç bölümü 23 Şubat'ta izleyicilerle buluşacak. Kalan bölümler ise haftalık olarak yayınlanacak.

Bergüzar Korel, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak'ın başrollerini paylaştığı, Can Ulkay'ın yönetmenliğini üstlendiği OGM Pictures yapımı "Düğüm" adlı polisiye drama ve gerilim türündeki dizi, başarılı gazeteci Neslihan Turhan'ın kariyeri ile annelik sorumlulukları arasındaki dengeyi sağlama çabasına odaklanıyor.

"Düğüm" dizisinde, hırslı ve idealist bir haberci olan Neslihan karakterine Bergüzar Korel,Neslihan'ın eşi olan duygusal ve kırılgan akademisyen Vural karakterine Serkan Altunorak hayat veriyor. Caner Cindoruk ise Nejat karakteriyle cinayet bürosunda görev alan başarılı ve güvenilir bir komiseri canlandırıyor. İbrahim Selim, "Tek Gerçek" programının yapımcısı, Ece Dizdar, rakip kanalın televizyoncusu, Itır Esen, Neslihan'ın asistanı, Kaan Miraç Sezen ise Neslihan'ın oğlu Can karakterini üstleniyor. Bu başarılı oyuncu kadrosuyla dizi, izleyicilere çeşitli karakterlerin iç içe geçtiği bir hikaye sunmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Box Office Türkiye