"Deadpool 3"ün Çekimleri Sona Erdi!

27.01.2024 13:57

Popüler "Deadpool" serisinin üçüncü filmi, Hugh Jackman'ın sosyal medya hesapları üzerinden duyurduğu üzere beklenen çekim sürecini tamamladı. 

Hollywood'daki senarist grevi ve Oyuncular Birliği'nin katılımıyla birlikte, Ryan Reynolds ve Hugh Jackman'ın başrolünde yer aldığı Marvel yapımı devam filmi "Deadpool 3"ün çekim süreci durma noktasına gelmişti.

Grevin sona ermesiyle devam eden "Deadpool 3"ün çekimlerinin tamamlandığı müjdesini Hugh Jackman duyurdu. Çekimlerin ardından, traş olup ve sakallarından kurtulan Jackman, sosyal medya hesabından Ryan Reynolds ve Shawn Levy'ye teşekkürlerini dile getirerek 26 Temmuz'u sabırsızlıkla beklediği notu ile sosyal medyadan paylaştı.

Temmuz 2024'te planlanan vizyon tarihine yetişmesi için post prodüksiyon hızla tamamlanacak olan filmde Reynolds ve Jackman'ın yanı sıra; Jennifer Garner, Emma Corrin, Matthew Macfadyen, Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, Leslie Uggams, Rob Delaney, Stefan Kapicic, Karan Soni ve Shioli Kutsuna rol alıyor. Shawn Levy'in yönetmen koltuğunu devraldığı "Deadpool 3"ün senaryosu Rhett Reese ve Paul Wernick tarafından yazıldı.

Kaynak: NTV Life