Nicole Kidman, Justin Kurzel'in Yeni Filmde Başrol Oynayacak!

27.01.2024 13:58
Nicole Kidman, Justin Kurzel'in Yeni Filmde Başrol Oynayacak!

Nicole Kidman, "Macbeth" ve "Assassin's Creed" yönetmeni Justin Kurzel ile karanlık bir aile draması olan "Mice" adlı filmde çalışmak için anlaştı.

Justin Kurzel ve Nicole Kidman, sinema dünyasına yaptıkları katkılarla Avustralya'nın en büyük hediye olarak kabul edilen isimlerden ikisidir. Bu heyecan verici bir gelişme, çünkü ikili, bir dizi yıkıcı olayın ardından başa çıkmaya çalışan bir ailenin kaderini takip eden "Mice" adlı bir dramada bir araya gelecek.

2015'teki "Macbeth"ten 2021'deki "Nitram"a kadar, Kurzel'ın filmografisi her filmiyle büyük etki yaratmaya devam ediyor ve Kidman'ın özgeçmişi zaten kendi başına konuşuyor. "Mice", Gordon Reece'in 2011'deki ilk romanına dayanıyor ve bir anne ile kızını takip ettiği söyleniyor. 

Şu anda başka pek bir bilgiye sahip değiliz. Ancak film için yayınlanan özette, Shelley adındaki bir kızı ve annesini, bir grup zorba tarafından neredeyse öldürülen Shelley'nin ebeveynlerinin küçük düşürücü bir boşanma sürecine girmesinin ardından, kırsalda bir kır evine çekilmeye karar veren bir evde takip ettiği belirtildi. Bahçe işleri, kitaplar, sıcak çikolata ve müziğin yaşandığı bu hayatları, hoş olmayan bir misafir sükûnetlerini bozduğunda ve Shelley içinde bir şey kırıldığında alt üst olur. Bundan sonraki olaylar, sadece dünyadaki güvenlikleri konusundaki değil, kabul etmeye ve neye muktedir olduklarına dair bütün kesinliklerini sarsacaktır.

Filmin çekime başlayacağı ve yayın tarihi henüz belli değil.

Kaynak: Film Stories