“House of the Dragon” Yıldızı Milly Alcock, “Supergirl” Rolünü Üstlenecek!

30.01.2024 13:15
“House of the Dragon” Yıldızı Milly Alcock, “Supergirl” Rolünü Üstlenecek!

“House of the Dragon” dizinde genç Rhaenyra Targaryen'a hayat veren Milly Alcock şimdi de Supergirl'ü canlandırmaya hazırlanıyor!

James Gunn, Kara Zor-El'i yani Supergirl’ü canlandırmasını istediği kişiyi sonunda buldu! The Wrap'in haberine göre göre, Supergirl’ü canlandıracak isim “House Of The Dragon” dizisinde genç Rhaenyra Targaryen rolüyle karşımıza çıkan Milly Alcock. Gunn da Alcock'un DC evrenine katıldığını Innnstagram hesdabından paylaşarak bilgiyi doğruladı.

Şu anki söylentilere göre Alcock, kendi solo filmi “Supergirl: Woman of Tomorrow”dan önce ilk kez “Superman: Legacy” filminde görülecek.

Gunn'ın ve ortak CEO Peter Safran'ın DC sinematik evreni maceralarına ilişkin yeni vizyonunun ilk yapımı olan “Superman: Legacy” ardından birlikte duyurulan yeni “Supergirl: Woman of Tomorrow” filmi, Tom King ve Bilquis Evely'nin aynı adlı çizgi romanına dayanacak.

Filmin duyurulduğu sırada Gunn, "Bu çok farklı bir Supergirl türü" demişti. Gunn ayrıca "Dünya'ya gönderilen ve bebekliğinden beri sevgi dolu ebeveynler tarafından yetiştirilen Supermen ile Kripton'dan bir kaya parçası üzerinde büyüyen ve etrafındaki herkesin ölmesini izleyen Supergirl arasındaki farkı görüyoruz.”

Alcock, “CODA” filmiyle adını duyuran Emilia Jones ve “The Winchester” diziyle hatırlayabileceğimiz Meg Donnelly gibi pek çok başarılı genç oyuncuyu geçerek rolü kazandı.

Alcock’un Supergirl’ünü göreceğimizi tahmine ettiğimiz “Superman: Legacy” filminin 11 Temmuz 2025'te vizyona girmesi planlanıyor.

Kaynak: Empire