"Deha" Dizisinin Yayın Tarihi Açıklandı!

08.02.2024 20:02

Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'nin televizyon ekranlarına dönüş yapacağı "Deha" dizisinin yayın tarihi belli oldu!

En son, "Atatürk 1881 - 1919 2. Film" filminde rol alan Aras Bulut İynemli'nin televizyon ekranlarına geri dönüşünü müjdeleyen "Deha" adlı dizi, ,Eylül ayında Show TV'de izleyicilerle buluşacak. Dizinin yapımcılığını üstlenen Ay Yapım, sosyal medya hesapları aracılığıyla bu haberi doğruladı.

Aras Bulut İynemli, televizyon kariyerine "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisindeki Mete karakteriyle adım attı. Dizinin hemen ardından "Mahmut ile Meryem" ve "Tamam mıyız?" filmlerinde başrol oynadı. 2013'te "Muhteşem Yüzyıl" dizisiyle ekranlara döndü ve bir yıl sonra "Maral: En Güzel Hikayem" dizisinde Sarp Altan rolünü canlandırdı. 2016'da Ay Yapım ile çalışmaya başlayan İynemli, "İçerde" ve "Çukur" dizilerinde önemli roller üstlendi. 2019'da vizyona giren "7. Koğuştaki Mucize" filmiyle büyük bir başarı elde etti. Son olarak, "Atatürk 1881 - 1919" filminin başrolünde yer aldı.

Yaz mevsiminde çekimlerine başlanacak olan "Deha" adlı dizinin senaryosu, "Çukur" ve "Üç Kuruş" dizileriyle tanınan Damla Serim tarafından kaleme alınıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Umut Aral'ın olması beklenir ve cast çalışmaları devam ederken; Taner Ölmez'in de kadroda yer alacağı konuşuluyor.

Kaynak: Box Office Türkiye