Lionsgate "Naruto" Filmi Üzerinde Çalışıyor!

24.02.2024 22:06
Lionsgate

Lionsgate, "Shang-Chi ve On Halka Efsanesi" yönetmeni Destin Daniel Cretton ile "Naruto" adlı manga klasiğinin canlı aksiyon film uyarlamasını yazmak ve yönetmek için bir anlaşma imzaladı. 

Film, Masashi Kishimoto tarafından yaratılan manga serisine dayanacak. “Naruto”, 60'tan fazla ülke ve bölgede 250 milyondan fazla kopya sattı. Hikaye, genç ninja Naruto Uzumaki'nin, köy ninjası olarak bilinen topluluğunun koruyucusu ve lideri olma hayalini takip ediyor.

Masashi Kishimoto, Destin Daniel Cretton'ın bu projeye bağlanmasını duyduğunda, onun "Naruto" için mükemmel bir yönetmen olacağını düşündüğünü belirtti. 

Avi Arad, Ari Arad ve Emmy Yu, Arad Productions için Jeremy Latcham ile birlikte üretim yapacaklar. Cretton, şirketi Hisako aracılığıyla Jeyun Munford ile birlikte üretim yapacak.

Bu manga klasiği, dünya çapında milyonlarca hayran tarafından seviliyor ve Cretton, filme dair bir vizyon sunmuş durumda ki bu vizyonun, bu büyük hayran kitlesini heyecanlandıracağına ve yeni olanları da içine alacak gibi gözüküyor.

Cretton daha önce Lionsgate ile "The Glass Castle" üzerinde işbirliği yaptı. Stüdyonun o projeyi denetleyen James Myers, "Naruto"yu da Jon Humphrey ile birlikte denetleyecek.

Cretton ayrıca bir "Shang-Chi" devam filmi yönetecek ve en son olarak Disney+ için "American Born Chinese" dizisini yürütücü yapımcılığını üstlendi.

Kaynak: Variety