Scarlett Johansson'ın Yönetmenlik Yapacağı İlk Film "Eleanor the Great" Oyuncu Kadrosu Belli Oldu!

26.02.2024 12:07
Scarlett Johansson'ın Yönetmenlik Yapacağı İlk Film

Scarlett Johansson, yönetmenlik yapacağı ilk filmi "Eleanor the Great" için oyuncu kadrosunu bir araya getiriyor.

Oscar'a aday gösterilen "Nebraska" filminin oyuncusu June Squibb, Chiwetel Ejiofor, Broadway'in deneyimli oyuncusu Jessica Hecht ve Erin Kellyman ile birlikte olacak.

Önceden "Eleanor, Invisible" olarak adlandırılan film, en iyi arkadaşının ölümünden sonra hayatını yeniden inşa etmeye çalışan 90 yaşındaki Eleanor Morgenstein'i takip ediyor. Sonuç olarak, Florida'da onlarca yıl yaşadıktan sonra New York City'e taşınır. Filmin senaryosunu Tory Kamen kaleme aldı.

TriStar Pictures ve Sony Pictures Classics, ilk kez ortaklaşa çalışarak "Eleanor the Great"i henüz belirlenmemiş bir tarihte sinemalarda gösterime sunacak. Wayfarer StudiosContent Engineers, Pinky Promise ve MacPac ile birlikte finanse etti. 

Bu, Squibb'un Sundance prömiyerinden sonra Magnolia'ya satılan doksan yaşındaki komedi "Thelma"dan sonra ikinci önemli rolü. Squibb'un diğer kredileri arasında "Palm Springs", Pixar'ın "Soul"u ve Amy Schumer'ın dizisi "Life & Beth" bulunuyor.

Eleanor the Great” aynı zamanda, ikisine de Tony adaylığı getiren ​​Broadway oyunu “Köprüden Bir Görünüm”de rol alan Johansson ve Hecht'i yeniden bir araya getiriyor.

Kaynak: Variety