“Kızılcık Şerbeti” Dizisinde Sürpriz Oyuncu Değişimi!

26.02.2024 15:14
“Kızılcık Şerbeti” Dizisinde Sürpriz Oyuncu Değişimi!

“Kızılcık Şerbeti” dizisinde Settar Tanrıöğen'in canlandırdığı Abdullah Ünal karakteri Ahmet Mümtaz Taylan'a devrediliyor.

Show TV'nin reyting rekortmeni “Kızılcık Şerbeti” dizisinde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Dizide Abdullah Ünal'ı canlandıran Settar Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirmesi nedeniyle sete dönmesi zorlaştı. Yapım şirketi Gold Film, bu durum karşısında yeni bir karar aldı ve rolü Ahmet Mümtaz Taylan’a devretti.

Gold Film tarafından yapılan açıklamada, "Kamuoyunun Dikkatine, Yapımını Gold Film’in üstlendiği, Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nde Abdullah Ünal karakterine hayat veren değerli oyuncumuz Settar Tanrıöğen’in geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavisi hastanede devam etmektedir. Show TV olarak tedavi sürecini yakından takip ettiğimiz oyuncumuzun, nekahat döneminin bir süre daha devam etmesi gerektiğini doktorlarından öğrenmiş bulunmaktayız. Show TV ve Gold Film olarak Settar Tanrıöğen’e dizimize kattığı değerden dolayı teşekkür eder, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ederiz. Dizinin bu hafta yayınlanacak 53. Bölümünden itibaren Abdullah Ünal karakterini bir diğer değerli oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan devralacaktır… Saygılarımızla…" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Birsen Altuntaş

  • Ahmet Mümtaz Taylan