“Avatar: Son Hava Bükücü” 2. ve 3. Sezon Onaylarını Aldı!

07.03.2024 16:15
“Avatar: Son Hava Bükücü” 2. ve 3. Sezon Onaylarını Aldı!

“Avatar: Son Hava Bükücü” (Avatar: The Last Airbender) dizisi için yeni sezon onayları çıktı!

Netflix'in son zamanlardaki en büyük yapımlarından “Avatar: Son Hava Bükücü” (Avatar: The Last Airbender) dizisi, izlenme rakamları açısından kayda değer bir başarı elde etti. 22 Şubat’ta Netflix kütüphanesine eklenen dizi, o günden beridir platformun en çok izlenen dizisi. 

Bugün gelen resmi açıklamayla Netflix, “Avatar: Son Hava Bükücü” dizisine 2. ve 3. sezon için onayını verdi. Ancak açıklamaya göre, 3. sezon aynı zamanda dizinin final sezonu olacak. Dizinin uyarlandığı aynı adlı anime serisi de 3 sezon sürmüştü. Bu da demek oluyor ki dizi hikaye akışı olarak animeye sadık kalacak. 

“Avatar: Son Hava Bükücü” dizisinin konusu ne?

"Avatar: Son Hava Bükücü", dört elementle ilişkilendirilen uluslara bölünmüş bir dünyada geçen bir hikayeyi anlatıyor. Her ulustan "bükücüler", dövüş sanatları aracılığıyla bir elementi kontrol etme yeteneğine sahiptir, ancak Avatar, dört elementi de kontrol edebilir. Avatar, yani Aang (Gordon Cormier), dünyaya denge getirmek için görevlendirilmiştir ve dostlarıyla birlikte Ateş Lordu Ozai (Daniel Dae Kim) ve Ateş Ulusu'nun yürüttüğü yıkıcı savaşı durdurmak için çalışır.