Beyza Alkoç'un "Karantina" Romanı Sinema Filmi Oluyor!

26.03.2024 14:34
Beyza Alkoç'un

Beyza Alkoç'un roman serisi olan "Karantina"nın sinema filmi için hazırlıklar başladı. 

Beyza Alkoç'un yazdığı "3391 Kilometre" romanının sinema uyarlaması yaklaşık bir milyon seyirci tarafından izlendi. Şimdi ise ünlü yazarın "Karantina" adlı roman serisinin sinema filmi için çalışmalar başladı. Alkoç, sosyal medya hesabından geçtiğimiz günlerde film için oyuncu seçmelerinin başladığını duyurdu.

"Karantina" filmi, NTC Medya ve Film Fabrikası'nın yapımcılığını üstleneceği ve Alper Kıvılcım'ın yöneteceği bir proje olarak hayata geçirilecek. Henüz vizyon tarihi ve dağıtımcısı belirlenmemiş olan film, yeni başladığı okulda salgın hastalık nedeniyle karantinaya alınan Zeynep ve üç arkadaşının okulun karanlık koridorunda bulduğu bir cesedin ardından yaşamlarının nasıl değiştiğini anlatıyor.

Beyza Alkoç'un imzasını taşıyan Karantina roman serisi, ilk kez 2016 yılında yayımlandı ve toplamda altı kitaptan oluşuyor. Indigo Kitap tarafından basılan ve 2020 yılında serinin son halkası piyasaya sürülen kitaplar, "Evimizi terk etmek, yıldızları görebilmek için duvarları arasında yaşamaya razıyız" sloganıyla okuyucuların karşısına çıkıyor.

Kaynak: Box Office Türkiye