Türk Rambo Serdar Kebapçılar Hayatını Kaybetti.

25.03.2024 16:37
Türk Rambo Serdar Kebapçılar Hayatını Kaybetti.

Türk Rambo lakabıyla tanınan Serdar Kebapçılar yaşamını yitirdi.

Türk Rambo lakabıyla tanınan ve vücut geliştirme alanında derecelere sahip olan Serdar Kebapçılar, 65 yaşında hayatını kaybetti. Kebapçılar, “Karaşimşek”, “Korkusuz”, “Komando” ve “Guillano” gibi filmlerde başrol oynamıştı.

Oyuncu Osman Avcı, sosyal medya hesabından Serdar Kebapçılar'ın vefat haberini duyurarak, "Serdar Kebapçılar vefat etmiş. Body şampiyonu Türk Rambo." mesajını paylaştı.

Serdar Kebapçılar kimdir?

1958 doğumlu Serdar Kebapçılar, sporculuk kariyerine 12 yaşında halterle başladı. Daha sonra vücut geliştirme sporuna yönelen Kebapçılar, 1978 yılında dünya 6'ncısı unvanını elde etti. Türkiye'de de birçok madalya kazanan ve fit vücuduyla dikkat çeken Kebapçılar, 1985-1990 yılları arasında birçok ünlü isimle kamera karşısına geçtiği filmleriyle izlenme rekorları kırdı. Ancak,bir süre sonra ekranlarda yer bulmakta zorlandı.

Kısa süren şöhretin ardından bir röportajında konuşan Türk Rambo Serdar Kebapçılar, "Başrol oyuncusu olduğum için yeni projelerde de başrol oynamak istiyordum fakat gelen teklifler başrol olmadığı için uzun bir ara vermek zorunda kaldım." açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: NTV