Ryan Gosling’li “Project Hail Mary” İçin Vizyon Tarihi!

19.04.2024 13:25
Ryan Gosling’li “Project Hail Mary” İçin Vizyon Tarihi!

“Project Hail Mary” filmide Ryan Gosling bir uzay macerasına çıkıyor!

Ryan Gosling'in başrolünde yer alacağı, Phil Lord ve Chris Miller'ın yönetmen koltuğunda oturduğu uzay macerası filmi “Project Hail Mary” 20 Mart 2026'da gösterime girecek.

Amazon MGM Studios'un IMAX formatında çektiği film, Andy Weir'in 2021 tarihli aynı adlı romanından uyarlanıyor. Gosling, komadan uyanan ve kendisini bir uzay istasyonunda tek başına bulan, oraya nasıl (veya neden) geldiğine dair kesinlikle hiçbir şey hatırlamayan, Ryland Grace'i canlandıracak.

Karakterin hafızası zamanla geri gelmeye başladığında ise Tau Ceti güneş sistemine, Dünya'yı başka bir Buzul Çağı'na iten olayı tersine çevirmek için gönderildiğini anlar.

Weir, 2021'de kitabın tanıtımını yaparken "Bu konuda çok fazla tavşan deliğine girdim. Göreceli yolculuğun ardındaki matematik, zaman genişlemesi ve yakıt tüketimi gibi şeyler benim için çok eğlenceli. Ve yıldızların kesin davranışları, nasıl çalıştıkları ve astrofizikçilerin işlerini nasıl yaptıkları gibi pek çok astrofizik detayını çözmem gerekiyordu." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: The Wrap & Deadline