Cansel Elçin Zombi Oldu!

22.01.2010 10:13
Cansel Elçin Zombi Oldu!

29 Ocak’ta gösterime girecek olan Türkiye’nin ilk zombi filmi “Ada: Zombilerin Düğünü”nde sürpriz isimler de konuk oyuncu olarak yer aldı. “Hatırla Sevgili” dizisiyle birçok hayran edinen, “Küçük Kıyamet”, “Kampüste Çıplak Ayaklar” gibi sinema projelerine imza atan ünlü oyuncu Cansel Elçin, çekimler sırasında filmde destek vermek amacıyla seti ziyaret etti ve kendini bir zombi olarak buldu!

 

Elçin, Talip Ertürk ve Murat Emir Eren’in imzasını taşıyan korku-komedideki sürpriz rolünü canlandırmaya hazır hale gelmek için üç saate yakın bir süre makyaj koltuğuna oturmak zorunda kaldı.

 

Ayrıca Cansel Elçin, zombilerin haraketlerini yansıtmak için de bu konuda küçük bir eğitime tabii tutuldu! Rolüne tamamen hazır olduktan sonra kamera karşısına geçen aktör bir gece boyunca zombi olarak yaşadı.

 

Filmde sinema seyircisi, Cansel Elçin’i “ünlü oyuncu Cansel Elçin” olarak izleyecek ve zombi haline tanıklık edecek.

 

Türk sinemasının ilk zombi filmi Ada: Zombilerinin Düğünü\'nün fragmanları yurtdışında da büyük ilgiyle görüyor. İnternet aleminin en önemli sinema sitesi imdb.com başta olmak üzere  50\'nin üzerinde siteye ve İtalya, Fransa ve Japonya\'daki çeşitli dergilere haber olan Ada: Zombilerin Düğünü, özellikle makyaj çalışmasıyla övgü alıyor. quietearth.us sitesinde “Türk zombileri muhteşem görünüyor” yorumu yapılırken, ünlü io9.com sitesinde “Türk zombiler Türklerin Avrupa Birliği\'ne girme çabasının bir metaforu olabilir” ifadesi kullanıldı.

 

Fransız sinema sitesi http://www.tuezlestous.com/  \"Türkiye Avrupa\'ya girmeye çabalayadursun, Türk zombiler Avrupa\'nın kapısına dayandı bile\" derken, İtalyan sineması sitesi amanecerzombie  \"Türk sineması nihayet Avrupalı korku sineması meraklılarını heyecanlandıracak bir projeye imza attı\"  yorumunu yaptı.