Eyyvah Eyvah Turnesini Tamamladı

01.03.2010 15:41
Eyyvah Eyvah Turnesini Tamamladı

Senaryosunu Ata Demirer’in yazdığı ve başrolünü Demet Akbağ ile paylaştığı EYYVAH EYVAH  filmi için ekibin  BERLİN, ESSEN ve İZMİR’de gerçekleşen mini turnesi tamamlandı.

 

BKM Film yapımı EYYVAH EYVAH’ın yönetmeni Hakan Algül, Ata Demirer, Demet Akbağ ve Bican Günalan ilk olarak Berlin’de seyirciyle buluştular. Film kahkahalarla izlendi ve finalinde dakikalarca ayakta alkışlandı.

 

ESSEN’DE 6 AY SONRA FİLMİN DEVAMI BEKLENİYOR

 

EYYVAH EYVAH ekibi ertesi akşam da ESSEN’de gala yaptı. Bol bol imza dağıtan ve hayranlarıyla fotoğraf çektiren oyuncular, filmin gördüğü ilgiden çok memnundu. Essen’deki basın toplantısında bir gazetecinin “ seyirciyle roportaj yaptık, bu ekibi 6 ay sonra filmin devamı ile yeniden bekliyoruz dediler, ne diyeceksiniz?” sorusuna, Demet Akbağ ve Ata Demirer, “6 ayda bitirmemiz çok zor, 1 yılda anlaşalım, seneye filmin devamıyla yine gelelim” cevabını verdiler.

 

Essen galasının hemen ardından gece İzmir’e uçan filmin senaryo yazarı ve başrol oyuncusu Ata Demirer, başrolü paylaştığı Demet Akbağ, Bican Günalan ve filmin yönetmeni Hakan Algül, Balçova Kipa Cinebonus’daki Sokak Çocuklarını Koruma – Çocuklar Geleceğimizdir Derneği yararına düzenlenen gala gösterimine katıldılar.

 

İzmirlilerin yoğun ilgisi ile karşılanan ekip, alkışlarla sahneye çıktılar ve bir süre İzmirliler ile sohbet ettiler. Demet Akbağ, seyirciyi “ben zaten yarı İzmirli sayılırım, kendi memlektime geldim, inşallah sizler de filmi severek, keyifle izlersiniz” diyerek selamladı. Ata Demirer ve Bican Günalan da, en keyifli turnelerini İzmir’e yaptılarını bu kez filmleriyle buraya gelmekten çok mutlu olduklarını dile getirdiler.

 

Sokak Çocuklarını Koruma – Çocuklar Geleceğimizdir Derneği Başkanı Neşecan Hürtürk, filmin tü ekibine birer plaket sunarak, teşekkürlerini iletti.

 

CUMA AKŞAMI BEYAZ SHOW’DA ŞARKILAR DEMET AKBAĞ VE ATA DEMİRER’DEN

 

Ata Demirer ve Demet Akbağ 5 Mart Cuma akşamı da Beyaz Show’a konuk olacaklar. Filmin tüm ekibinin yer alacağı program için Ata Demirer, Demet Akbağ ve Beyazıt Öztürk program için 2 haftadır repertuar hazırlıyorlar.  Serkan Çağrı’nın da klarneti ile katılacağı program boyunca hem EYYVAH EYVAH’ın şarkıları oyuncular tarafından seslendirilecek, hem de Ata Demirer ve Demet Akbağ seslendirecekleri diğer şarkılarla Beyaz Show seyircilerine unutamayacakları bir gece yaşatacaklar.