Sophie Marceau ile Christopher Lambert, Antalya’da

23.10.2007 14:17
Sophie Marceau ile Christopher Lambert, Antalya’da

Dev Aktris ve yönetmen Sophie Marceau ile Dünyaca ünlü oyuncu Christopher Lambert, Antalya Altın Portakal Film Festivali için Antalya’da…

Real’in ana sponsorluğunda, TÜRSAK ile AKSAV’ın işbirliği ve Başbakanlık Tanıtım Fonu ile T.C. Kültür Bakanlığı’nın desteğiyle bu yıl 44.’sü gerçekleştirilen Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin Dünya’ya açılan yüzü olan 3. Uluslar arası Avrasya Film Festivali, tüm hızıyla sürüyor. Festival kapsamında düzenlenen ve organizasyonun Dünya’ya açılan yüzü olan 3. Uluslararası Avrasya Film Festivali’nin davetlisi olan ünlü Fransız oyuncu Sophie Marceau ve Christopher Lambert bu akşam (21 Ekim Pazartesi) Antalya’ya geldiler. Basının büyük ilgisini ile karşılaşan Marceau ve Lambert, uçakları havalanına indikten hemen sonra otellerine yerleştiler.

“Anna Karenina”, “Cesur Yürek”, gibi dünyaca ünlü ve ödüllü fimlerde başrol oynayan Marceau, ikinci yönetmenlik denemesi olan “La Disparue de Deauville” (Hotel Riviera) filminin başrol aktörü Dünya’ca ünlü oyuncu Christopher Lambert’le birlikte Antalya’ya geldi ve Hillside Su Otel’e yerleşti. Oyunculuk kariyerine Claude Pinoteau’nun yönettiği “La Boum” ile başlayan ve kısa sürede Fransız sinemasının dev aktrisleri arasına giren Marceau, Uluslar arası Avrasya Film Festivali’ne ikinci yönetmenlik denemesi olan “La Disparue de Deauville” (Hotel Riviera) ile katılılıyor. 2002 yılında “Bana Aştan Söz Et”le ilk kez yönetmenlik koltuğuna oturan ve aynı yıl Montreal Film Festivali’nde “en iyi yönetmen” ödülünü alan Marceau, 22 Ekim Salı günü filminin gösterimine katılacak ve gösterimden sonra bir basın söyleşisi gerçekleştirecek.