Eyyvah Eyvah'ın Seyircisi Sayısı Artıyor

10.03.2010 12:03
Eyyvah Eyvah'ın Seyircisi Sayısı Artıyor

Ata Demirer’in senaryosunu yazdığı ve başrolünü Demet Akbağ ile paylaştığı EYYVAH EYVAH, ikinci haftasında da sinemaların en çok izlenen filmi oldu. Seyirci iki haftadır EYYVAH EYVAH ile gülmeyi seçti.

 

İlk haftasonu 259.225 kişinin izlediği Fiyapı sponsorluğundaki EYYVAH EYVAH, ikinci haftasında da seyirci sayısını yaklaşık % 40 artırarak 344.834 kişi tarafından izlendi ve seyirci sayısını 808.325’e çıkardı.

 

EYYVAH EYVAH, sinema sektörünün de yüzünü güldürdü, çok kopya  ile çok salonda gösterime girerek, seyirci sayısını arttıran nadir filmlerden biri oldu.

 

Hakan Algül’ün yönettiği filmde, Ata Demirer ve Demet Akbağ’a, Özge Borak Şakrak, Salih Kalyon, Bican Günalan, Tanju Tuncel, Caner Alkaya gibi ünlü isimler eşlik ediyor. Filmin çok konuşulan ve dillere dolanan müziklerinde de Serkan Çağrı ve Fahir Atakoğlu’nun imzası bulunuyor.

 

Filmin esprileri ve oyuncuların performansları internet dünyasının da gözdesi. Tüm paylaşım sitelerinde ve sinema sitelerinde en çok ilgi gören bölümler filmin videoları ve izleyicinin filme dair yorumları.