Kötülük için hâlâ zamanınız var!

02.04.2010 12:21
Kötülük için hâlâ zamanınız var!

6–13 Mayıs 2010 tarihleri arasında 13. kez sinemaseverlerle buluşacak olan Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali’nin “kötülük” temalı Kısa Film Yarışması’na son başvuru tarihi istek üzerine uzatıldı.

 

Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali’nin 13. senesine özgü “Kötülük” temalı Kısa Film Yarışması’na başvurular yoğun ilgi üzerine on gün daha uzatıldı. Çankaya Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşecek yarışmaya son başvuru tarihi 19 Nisan.

 

Kısa filmin gelişmesine katkıda bulunmanın yanı sıra, toplumsal cinsiyet rollerinin sorgulanmasına ve filmlerde kadın bakış açısının geliştirilmesine olanak sağlamak amacıyla yapılacak yarışmaya, yaş ve cinsiyet sınırı olmaksızın katılmak serbest.

 

Toplam ödül 5 bin TL

 

10 dakikayı aşmayan “kötülük” temalı filmler Burcu Aykar Şirin, Gülden Treske ve Seçil Büker’den oluşan seçici kurul tarafından değerlendirilecek ve kazananlar 6 Mayıs’ta, Festival’in açılış töreninde açıklanacak.

 

Çankaya Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen yarışmada “Birinci Film\"e 2.500 TL, “İkinci Film”e 1.500 TL ve \"Üçüncü Film\"e de 1.000 TL para ödülü verilecek.

 

Başvuruların 19 Nisan’da sona ereceği yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgiye Uçan Süpürge’nin www.ucansupurge.org adresindeki web sayfasından ulaşabilirsiniz.