Büyük Finale Saatler Kala, Aşk-I Memnu'nun Sonu Belli Oldu!

24.06.2010 10:00
Büyük Finale Saatler Kala, Aşk-I Memnu'nun Sonu Belli Oldu!

 

Büyük bir merakla beklenen Aşk-ı Memnu filnaline saatler kala sinemalar.com’da düzenlediğimiz “Aşk-ı Memnu size nasıl bitmeli ?” anketi sonuçlandı. Anketimize katılan kullanıcılarımızın %49’u “Nihal gerçekleri öğrenir ve hastalanır, Bihter intihar eder, Behlül yurtdışına kaçar, Adnan Nihal ile yaşamına devam eder” finalini tercih etti.

 

Anket sonucunda en çok tercih edilen ikinci final ise katılımcıların %20’sinin oylarını alan “Bihter ve Behlül son kez beraber olur, Bihter bu beraberliğin görüntülerini düğünde yayınlar, Adnan, Bihter ve Behlül\'ü vurur, Nihal akıl sağlığını kaybeder” seçeneği oldu. Diziyi orijinal hikayenin dışına taşıyan bu seçeneği, %13 ile en çok istenen üçüncü final olan “Bihter ve Behlül beraber kaçarlar, Nihal intihar eder, Adnan felç geçirir” takip etti.

 

Anket katılımcılarının %12’si “Nihal ve Behlül evlenir, Bihter yurtdışına kaçar, Adnan ailesiyle mutlu mesut yaşar” yanıtını seçerken; %6’sı anketteki en komik final olan “Adnan\'ın Bihter\'i aldattığı ortaya çıkar, Bihter Çetin ile evlenir, Nihal\'ın hamile olduğu ortaya çıkar, Behlül kaçar” şeklindeki finali tercih etti.

 

Peki Aşk-ı Memnu nasıl sonlanacak ? Kullanıcılarımızın istediği gibi mi? yoksa senaristlerin bize hazırladığı büyük bir süprizle mi?