Sinema hakkında daha ayrıntılı bilgiye sahip olmak ister misiniz?

09.07.2010 15:39
Sinema hakkında daha ayrıntılı bilgiye sahip olmak ister misiniz?


Filmler, sanatçılar ve karakterler ile ilgili daha ayrıntılı bilgi sunmak amacı ile Sinemalar.com\'da birtakım değişiklikler yaptık.


Öncelikle ana sayfadaki haber kutucuğunu değiştirerek sizlere sinema haberleri konusunda güncel bir anasayfa tasarlamaya çalıştık.


Sonra, izleyeceğiniz filmin ya da hayranı olduğunuz sanatçının ödüllerini kolaylıkla görebilmeniz amacı ile film ve sanatçı detay sayfalarına ödüller ayrıntısını ekledik.


Filmlerin birçok ülkede değişen isimlerini göz önüne alarak ve birden fazla afiş ekleme isteğinizi değerlendirerek filmlere alternatif isim ve alternatif afiş alanı koyduk.


Son olarak, film ve dizi karakterlerine ait sayfaları açtık. Karakter sayfası sayesinde istediğiniz bir oyuncunun filmlerde oynadığı karaktere ulaşarak onlar hakkında yorum yapabilir, grup açabilir,karakterin fotoğraflarını ekleyebilir ve karaktere ait biyografik özellikleri ekleyebilirsiniz. Örnek karakter sayfası için Bella Swan\'in sayfasını inceleyebilirsiniz. Ayrıca karakter eklediğinizde, sanatçı ve film eklediğinizden daha çok puan alabileceğinizi hatırlatmak isteriz.


Üstte bahsedilen tüm yeni özellikleri artık sinepedi yolu ile Sinemalar.com\'a ekleyebilirsiniz. Sinemalar.com\'un yepyeni özellikleri hakkında haberdar ediyor olacağız.



Bol filmli günler, keyifli bir Temmuz dileriz :)