Bu hafta vizyona giren filmler!

16.07.2010 10:22
Bu hafta vizyona giren filmler!

Bu hafta 3 ayrı türden 3 film sinema salonlarını dolduruyor. İlk olarak çokça ses getireceğe benzeyen Sihirbazın Çırağı, kendine yardımcı arayan bir sihirbazın kötülerle mücadelesini anlatıyor. Nicolas Cage, Monica Bellucci, Alfred Molina ve Teresa Palmer gibi isimleri sinema salonlarına taşıyan film, epik-fantastik türünde olup dünya çapında uzun zaman merakla beklenen listesinde oldu.


Vizyona giren 2. filmin yönetmen koltuğunda genç yönetmen Vladimir Perisic\'i görüyoruz. Başrollerinde Relja Popovic, Boris Isakovic ile Miroslav Stevanovic\'in oynadığı Sıradan İnsanlar bir savaş filmi. İlk cinayetini işleyen bir askerin psikolojisi ve savaşın insanlıktan çıkarıcı etkisi Sıradan İnsanlar\'da etkili bir şekilde sinemaya yansıtılıyor.


Romantik-komedi izlemek isteyenler içinse Jennifer Lopez ve Alex O\'loughlin önce evlenilmeli mi yoksa evliliğin ve dünyaya çocuk getirmenin bir sırası olmamalı mı sorusunu B Planı\'nda eğlenceli bir şekilde sunuyor. Her zaman doğru adam aranır, fakat ya umudunuzu yitirdiğinizde bir şans kaçırdığınızı fark ederseniz?

Herkese bol seyirli ve keyifli bir hafta dileriz !