Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo'nun Heyecan Dolu Çekimleri Başladı!

21.07.2010 14:33
Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo'nun Heyecan Dolu Çekimleri Başladı!

 

Yönetmenliğini ödüllü yönetmen Kemal Uzun’un üstlendiği, Mahmut Kayımtu, Ahmet Kayımtu ve Ziyad Candan tarafından kurulan Barakuda Film Production yapımı “Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo”nun çekimleri, üç kafadarın heyecan dolu maceralarının geçtiği İstanbul sokaklarında gerçekleştiriliyor.

 

Her ortamda her durumdan kendisine potansiyel belalar çıkaran, etliye sütlüye pek dokunmayan, içine kapanık Manik’in (Ali Atay), imam hatip lisesi mezunu Tik’in (Fırat Tanış), yüksek egosuyla cezbeden Kazanova karakterli Dildo’nun (Mete Horozoğlu), erkek gibi yetiştirilmiş komiser kızı Nil (Demet Evgar) ve arkadaşı Sevtap (Pamela Spence) ile kesişen yüksek tempolu hikayelerini anlatan “Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo”; kış sezonunda sinemaseverlerle buluşacak.

 

Kadrosunda; filmin mafya babasını canlandıran Mustafa Üstündağ (Sadık), psiko fizik merkezindeki bir görevliyi oynayan Bihter Dinçel (Narin) ve Demet Evgar’ın (Nil) erkek arkadaşını canlandıran Fırat Doğruloğlu (Soner) gibi birbirinden ünlü ve başarılı oyuncuların da yer aldığı, “Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo”nun setinden kahkaha eksik olmuyor. Sıcak havaya rağmen gece gündüz çalışan ekip ile yeni rollerindeki farklı imajları dikkat çeken oyuncular; son hız devam eden çekimlerde oldukça keyifli dakikalar geçiyorlar.

 

Barakuda Film Production adlı yapım firmasının sezona damgasını vuracak yeni filmi “Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo”da rol alan, izleyicilerin yakından tanıdığı diğer oyuncular ise, Rasim Öztekin, Erdal Tosun, Ali Tutal, Bülent Çolak, Onur Özcan, Barış Başar, Metin Coşkun. Senaryosu Caner Güler ve Cüneyt İnay’a ait filmin müziklerini ise Multitap hazırlıyor.