Adı Aşk Bu Eziyetin, 3 Eylül'de vizyonda...

05.08.2010 16:03
Adı Aşk Bu Eziyetin, 3 Eylül'de vizyonda...

Yapımcılığını Logos Film ve Bursa İnSanat Sinema Derneği\'nin gerçekleştirdiği, Yönetmenliğini Suat Oktay Şenocak\'ın üstlendiği \"Adı Aşk Bu Eziyetin\" adlı film, 3 Eylül\'de izleyici ile buluşacak.

 

Bursa Ahmet Vefik Paşa Devlet Tiyatrosu ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının rol aldığı filmde sürpriz bir isim de var.

 

Filmde, geçtiğimiz sezon süper ligde Bursaspor’u şampiyonluğa ulaştırarak tarihe geçen teknik direktör Ertuğrul Sağlam’da rol aldı. Gerçek taraftar olmanın ve taraftar ruhunun anlatıldığı film sinemaseverleri futbol aşkıyla tanıştırmaya hazırlanıyor…

 

Başta Bursa olmak üzere Eskişehir ve İstanbul\'da çekimleri tamamlanan filmde, yaklaşık bin kişilik figürasyon oyuncu görev aldı. 1 Eylül Çarşamba günü Bursa\'da yapılacak olan filmin galası; sanat, spor, iş ve siyaset dünyasını bir araya getirecek. ‘Adı Aşk Bu Eziyetin’ adlı filmin galasına Bursaspor’lu futbolcular ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam’da katılacak.

 

Nilüfer Belediyesi’nin desteğiyle tamamlanan ve dağıtımını Medyavizyon\'un gerçekleştirdiği filmin birçok ulusal ve uluslararası festivalde de gösterilmesi bekleniyor.