Gossip Girl'ün Serena'sı mı Barselona Barselona'nın Vicky'si mi?

11.08.2010 11:15
Gossip Girl'ün Serena'sı mı Barselona Barselona'nın Vicky'si mi?

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban filminin yönetmeni Alfonzo Cuaron’un yeni filmi Gravity için Scarlett Johansson ve Blake Lively arasında ufak çaplı bir rekabet var gibi duruyor.


Robert Downey Jr. Filmde oynayacak kesin karakterlerden biri fakat kadın rol için herhangi bir kesinlik yok. 3D çekilecek olan film uzay kalıntılarında oluşan bir felaket sonrası Hubble teleskopunu tamir eden astronotları konu alacak. Felaket sonrası hayatta kalan birkaç kişiden biri Robert Downey Jr olacak. Kadın karakter ise bir diğer hayatta kalan olacak ve hayatta kalanlar dünyaya dönmek için beraber savaşacaklar. Dolayısıyla kadın karakterin Downey Jr.’a uyum sağlaması gereken bir aktör olması gerek.


2 haftadır test çekimlerinde sette bulunan Lively ve Johansson bir karar için bekliyorlar. Johansson daha önce Iron Man 2’de Downey Jr. ile oynamıştı ve Johansson’ın bu rol ile güçlü kadın karakterleri oynayabilecek bir yüzü olduğunu öğrendik. Fakat filmin yapımcıları en son Green Lantern’de dikkatlerini çeken Lively için ısrarcı gibi görünüyorlar.

 

Bu rekabet bir süre daha devam eder gibi görünüyor. Peki sizce astronot kıyafetlerine en çok yakışacak hangisi olur?