Bir Hikayem Var’ın Çekimleri Başlıyor

19.08.2010 10:06
Bir Hikayem Var’ın Çekimleri Başlıyor

 

Yeni sezonda birçok komedi filmi, sinemalarda gösterime sunulmak için motor demeye başlandı. Başarılı filmlere imza atan usta senarist-yönetmen Talip Karamahmutoğlu, çekimlerine 27 Ağustos itibariyle başlayacağı “Bir Hikayem Var” isimli komedi tarzındaki filmine mekân olarak Karadenizin eşsiz sahil şeridini seçti. Karadenizin muhteşem yeşili ve sahilini bu film aracılıyla herkese tanıtmak istediğini söyleyen başarılı yönetmen Talip Karamahmutoğlu, komedinin yanında bir kardeşlik hikâyesi olan filmin yeni sezonun en iddialı yapımı olacağını söyledi.

 

2008 Miss Globe Kainat güzeli Almeda Abazi, sağır ve dilsiz bir genç kızı canlandıracağı film için, işaret dilini öğrenmek amaçlı özel dersler almaya başladı. Dilsiz insanın psikolojik yapısını da araştırma yoluna giden başarılı oyuncu Abazi, filmin gideceği birçok festivalden de ödül bekliyor. “Farklı bir karakteri canlandırmak için uzun süre bekledim, duyma engelli birini oynamak bana heyecan veriyor” dedi.

 

Karadeniz sahiline film çekmek için giden genç ve tecrübesiz yönetmenin başından geçen komik hikâyenin anlatıldığı filmde, Nuri Alço, Paşhan Yılmazel gibi önemli oyuncularda yer alıyor.