Eyyvah Eyvah DVD'de!

26.08.2010 10:55
Eyyvah Eyvah DVD'de!

DEMET AKBAĞ ve ATA DEMİRER\'e ÖZGE BORAK ŞAKRAK, SALİH KALYON, BİCAN GÜNALAN, TANJU TUNCEL gibi sinema, tiyatro ve televizyon dünyasının pekçok ünlü isminin eşlik ettiği BKM Film yapımı Eyyvah Eyvah sinema salonlarındaki 2.448.511  seyircinin ardından çok yakında yine çok güldürecek bir DVD ile arşivlerde yerini alıyor..

 

Ata Demirer’in, klarnet çalan bir genci; Demet Akbağ’ın albümü çıkmak üzere olan bir bar şarkıcısını canlandırdığı komedi filminin çift diskli DVD\'si filmin yanısıra film kadar konuşulacak ve güldürecek görüntüleri içeriyor.

 

İki ünlü oyuncuyu biraraya getiren Ata Demirer’in senaryosu, okuma provalarından başlayarak tüm ekibi gülme krizlerine sokmuş, filmin çekimleri sadece “gülmekten” uzamıştı! Özellikle Demet Akbağ ve Ata Demirer’in karşılıklı oynadıkları sahnelere defalarca \'gülme\' molası verilmişti. İşte bu kahkaha dolu kamera arkası görüntüleri şimdi DVD ile seyirciyle buluşacak! Filmin DVD\'sinde ayrıca film kopyasında yer almayan sahneler ve ekibin tüm çekimler boyunca seslendirdiği şarkılar yer alıyor.

 

Film, Demet Akbağ’ın kariyerinde de beyazperdede ilk kez komedi performansı sahnelediği film oldu! Yıllardır ekranda ve tiyatro sahnesinde seyirciyi güldüren Akbağ, sinema filmlerinde bugüne kadar hiç komik kadını oynamamıştı. Ata Demirer’in de ilk senaryo denemesi olan Eyvah Eyvah’in yönetmeni ise Hakan Algül idi.

 

Devam filmi de çekilecek olan EYYVAH EYVAH, DVD\'sindeki özel sahneleri ile de çok konuşulacak.