Eyyvah Eyvah Yok Satıyor!

06.09.2010 10:12
Eyyvah Eyvah Yok Satıyor!

Sinema sezonunun en çok konuşulan, en çok güldüren, en sürpriz filmi EYYVAH EYVAH DVD\'si ile de hayranlarına hayran katıyor. Pekçok satış noktasında, geldiği anda tükenen EYYVAH EYVAH, kamera arkası görüntüleri ve sinema versiyonunda kullanılmayan sahneleri ile de çok güldürüyor!

 

Demet Akbağ ve Ata Demirer’e Özge Borak Şakrak, Salih Kalyon, Bican Günalan, Tanju Tuncel, Caner Alkaya gibi sinema, tiyatro ve televizyon dünyasının pekçok ünlü isminin eşlik ettiği BKM Film yapımı EYYVAH EYVAH sinema salonlarında 2.452.579 kişi tarafından izlenmişti. İzleyiciden gelen yoğun talep üzerine ikincisi çekilmeye başlanan filmde süre nedeniyle kullanılamayan 12 sahnesi şimdi herkesin dilinde! Hüseyin ve arkadaşlarının radyo reklamı hazırlamaları, Hüseyin’in otobüs yolculuğu sırasındaki rol arkadaşı, ninesiyle felekten bir gece çalışı, Firuzan’ın gece klübündeki programı ve daha pekçok sahne, şimdi DVD ile seyirciyle buluşuyor ve yine kahkahalarla izleniyor!

 

Filmin çift diskli dvdsi, kamera arkasında, filmin pekçok sırrını açıklıyor! EYYVAH EYVAH’ın kireç deposunda gerçekleştirilen çatışma sahnesinde neler yaşandı? Saatler süren çekimlerde, oyuncular kireçten nasıl korundu? Bu soruların cevapları ve kahkahalarla izlenecek görüntüleri filmin dvdsinde yer alıyor!

 

EYYVAH EYVAH’ın en çok gülünen sahnelerinden biri olan Firuzan’ın Horoskop dergisi için çeşitli burçların kılığına girerek poz verdiği sahnenin kamera arkası da neredeyse filmin orjinal sahnelerinden daha komik! Kamera arkası roportajında Demet Akbağ ve Ata Demirer, hem bu sahnelerin neden Amsterdam’da bir otel odasında yazıldığını anlatıyorlar, hem de “ gerekiyorsa kuyruk da takarım” diye Firuzan’ın buna neden razı olduğunu açıklıyorlar!