Demet Yakıyor!

05.10.2010 09:35
Demet Yakıyor!

Büründüğü her karakter ile izleyenleri kendine hayran bırakan Demet Evgar; rol aldığı “Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo”  filminde oyunculuğunun yanı sıra dans yeteneğini de sergiliyor! Filmde yer alan kısa bir dans sahnesi için iki ay boyunca özel olarak “pole dance” dersleri alan başarılı oyuncu, oyunculuktaki profesyonelliğini bir kez daha kanıtlıyor!

 

Barakuda Film Production’ın aksiyon dolu kahkaha bombası yeni filmi “Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo”da yer alan Demet Evgar; filmde canlandırdığı bir sahne için 2 ay boyunca dans dersleri aldı. Dans koçu Burcu Yüce’den haftada beş günü bulan çalışmalarda “pole dance” dersleri alan yetenekli oyuncu; filmdeki dans sahnesi için özel olarak hazırlanan dekorda kısa bir gösteri sergiliyor.

 

“Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo”da, özel dans hocasının hazırladığı koreografiyi sergileyen Demet Evgar; zorluklara ve ufak sakatlanmalara rağmen tüm profesyonelliğiyle eğitimini ve çekimleri tamamladı. Başarılı oyuncu, filmdeki eğlenceli ve estetik dansıyla büyük yankı uyandırmaya hazırlanıyor.

 

Demet Evgar’ın canlandırdığı, erkek gibi yetiştirilmiş komiser kızı “Nil”in, erkek arkadaşı için hazırladığı dans videosu; daha sonra, izleyenleri gülme krizine sokan komik olaylar zincirinin bir halkası haline geliyor.

 

Her ortamda her durumdan kendisine potansiyel belalar çıkaran Manik’in (Ali Atay), etliye sütlüye pek dokunmayan, içine kapanık imam hatip lisesi mezunu Tik’in (Fırat Tanış), yüksek egosuyla cezbeden Kazanova karakterli Dildo’nun (Mete Horozoğlu), erkek gibi yetiştirilmiş komiser kızı Nil (Demet Evgar) ve arkadaşı Sevtap (Pamela Spence) ile kesişen yüksek tempolu hikayelerini anlatan “Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo”; Kasım ayında sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

 

Kahkaha dolu filmin mafya babası Mustafa Üstündağ (Sadık), psiko-fizik merkezi görevlisi Bihter Dinçel (Narin) ve Demet Evgar’ın (Nil) erkek arkadaşını canlandıran Fırat Doğruloğlu’nun (Soner) yanı sıra filmin kadrosunda yer alan, izleyicilerin yakından tanıdığı diğer oyuncular ise; Rasim Öztekin, Erdal Tosun, Ali Tutal, Bülent Çolak, Onur Özcan, Barış Başar, Metin Coşkun.

 

Senaryosunu Caner Güler ve Geniş Aile dizisinin sevilen yazarı Cüneyt İnay’ın kaleme aldığı “Vay Arkadaş – Manik, Tik, Dildo”nun film müziklerini ise Multitap hazırlıyor.