Yeni Batman Filminin Adı Belli Oldu

28.10.2010 12:18
Yeni Batman Filminin Adı Belli Oldu

Christopher Nolan\'ın Batman serisinin üçüncü filminin adı sonunda açıklandı! Yeni film Dark Knight Rises adı ile vizyona girecek.

 

Serinin üçüncü filmi ile ilgili birçok bilgi de yapımcılar tarafından yayınlanmış durumda. Bu bilgilere göre, Heath Ledger\'ın efsanevi performansına en sevilen kötü karakter olan Joker, oyuncunun ani ölümü sebebiyle yeni filmde olmayacak. Ayrıca üçüncü filmde olması düşünülen The Riddler(Bulmacacı) karakteri de filmde yer almayacak.

 

Yönetmen Christopher Nolan, yaptığı açıklamalar ile birçok konuyu açıklığa kavuştururken akıllara yepyeni soru işaretleri getirmeyi ihmal etmiyor. Nolan\'a göre önceki filmlerde olan birçok karakter yeni filmde de olacak, hikaye onlar üzerinden gelişecek ancak yeni karakterler de Batman\'in yükselişine dahil olacak. Bu açıklamaların ardından akıllara, Gotham\'ın eski savcısı yeni suçlusu Harvey Dent\'in hikayede çok daha aktif bir rol olacağı geliyor.

 

Film hakkında daha birçok dedikodu mevcut. Ancak kesinleşmiş detaylar şimdilik bunlardan ibaret. 2011 yılında New Orleans ve Chicago\'da çekimleri yapılacak film, 2012 yılı yaz aylarında gösterimde olacak.