Siyah Giyen Adamlar Geri Dönüyor

22.11.2010 14:06
Siyah Giyen Adamlar Geri Dönüyor

1990 yılında bir çizgiroman olarak popüler hayata giriş yapan ve 1997 yılında kadrosuna Tommy Lee Jones ve Will Smith\'i katarak filme dönüşen Men in Black, ikinci filmin üstünden 8 yıl geçtikten sonra 3. film ile geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Çekimlerine geçtiğimiz hafta içerisinde başlanan filmin yönetmenliğini serinin ilk 2 filminde olduğu gibi Barry Sonnenfield üstleniyor. Will Smith ve Tommy Lee Jones\'un yine kadroda bulunduğu filme dahil olan birçok yeni oyuncu da var. Bunların başında ise Alec Baldwin, Gemma Arterton, Josh Brolin ve Betty White geliyor. Ayrıca Pussycat Dolls grubunun seksi şarkıcısı Nicole Scherzinger de kadroya dahil olan isimlerden.

 

Çekim ekibine senarist olarak Jeff Nathanson\'ın da son anda dahil olduğu filmin konusu ise şöyle: Will Smith\'in canlandırdığı Ajan J, zamanda yolculuk yaparak ortağı Ajan K\'in genç hali ile yine dünyayı yok etmek isteyen kötü uzaylılara karşı mücadele veriyor. Tommy Lee Jones\'un genç versiyonunu canlandıracak kişi ise Josh Brolin.

 

3 boyutlu olarak gösterime girecek filmin çekimleri ise belirli aralıklar ile devam edecek. Gösterim tarihi olarak belirlenen gün ise 25 Mayıs 2012. Dünyayı türlü tehlikelerden komik bir şekilde koruyan ajanları izlemek için önümüzde daha çok uzun bir zaman var. Film ile ilgili ayrıntıları ilerleyen zamanlarda sinemalar.com üzerinden takip etmeye devam edebilirsiniz.