Muff Film Gösterim Programı Değişiklik Duyurusu!

23.11.2010 10:04
Muff Film Gösterim Programı Değişiklik Duyurusu!

Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında festivalin Sabah Panoraması Bölümü’nde ilk gösterimi yapılacak olan Woody Allen’ın “Uzun Boylu Esmer Adam / You Will Meet A Tall Dark Stranger” filminin 01 Aralık Çarşamba günü Malatya Park AVM Avşar Sinemaları’nda yapılacak olan özel gösterimi teknik sorunlar nedeniyle yapılamayacaktır. Filmin kopyalarının öngörülen zamanda hazır olamaması nedeniyle, film ilan edilen tarihlerde festivalde ve ülke genelinde sinemalarda da gösterime giremeyecektir.

 

Gösterimi gerçekleştirilemeyen filmin yerine Woody Allen’ın “Yaramaz Harry / Deconstructing Harry” filmi 01 Aralık, Çarşamba 21.30’da Avşar Sinemaları’nda gösterilecektir.

 

Sinan Çetin’in son filmi “Kağıt” filmi de baskıda yaşanan teknik sorunlardan ötürü Malatya Uluslararası Film Festivali’nde 29 Kasım, Pazartesi 21.30’da Avşar Sinemaları’nda gerçekleştirilmesi planlanan festivale yetişememiştir ve bu nedenle yönetmen ve oyuncuların katılımı ile gerçekleştirilecek olan ön gösterim de yapılamayacaktır. 02 Aralık Perşembe, 20.30’da gösterilecek olan “Kağıt” filminin yerine Selim Demirdelen’in yönetmenliğini yaptığı ve festivalde galası gerçekleştirilecek olan “Kavşak” filmi gösterilecektir.

 

Elimizde olmayan ve kopyaların basımında oluşan bu aksaklıklardan ötürü Malatya Uluslararası Film Festivali adına tüm sinemaseverlerden ve Malatyalılardan özür dileriz.