SinemaTV’den iki yeni film daha!

24.12.2001 14:17
SinemaTV’den iki yeni film daha!

SPLICE

“Cube / Küp”ün yönetmeni Vincenzo Natali’nin yönetmeliğini yaptığı gerilim filminin başrollerini Adrien Brody ve Sarah Polley paylaşıyor.

Filmin konusundan kısaca bahsetmek gerekirse, Clive (Adrien Brody) ve Elsa (Sarah Polley) genetik mühendisi olan iki sevgilidir. Yeni deneylerinde insan DNA’sı kullanacaklardır. Ancak finansörleri bu deneye karşı çıkar ve desteklerini çeker. Bunun üzerine Clive ve Elsa deneylerini gizlice yürütmeye başlar ve ortaya yarı hayvan yarı insan Dren (Delphine Chanéac) çıkar. Clive ve Elsa, Dren’i kendi
çocukları gibi görür. Ancak hayatlarının kâbusa döneceğinden henüz haberleri yoktur.

Diğer filmimiz ise, 2010 yapımı bir savaş filmi olan CENTURION . Gerçekten yaşanmış ve tarihin en kanlı trajedilerinden birini anlatan film, muhteşem savaş sahneleri ile göz kamaştırıyor.

M. S. 117. yüzyıl… Roma İmparatorluğu sınırlarını giderek genişletmektedir. 9. Lejyon, Kuzey İngiltere’yi fethetmek üzere gönderilir. Bölgenin yerlileri olan Pictler, gerilla savaşları ile Roma ordusuna adeta kan kusturmaktadır. Roma askeri Quintus Dias (Michael Fassbender) Pict saldırısından sağ kurtulur ancak esir düşer. Kaçmayı başarır ve 9. Lejyon’a katılır. Ve diğer askerlerle birlikte Pictler’in lideri Gorlacon’un (Ulrich Thomsen) peşine düşer. Ancak karşılarındaki düşman sandıklarından çok daha güçlüdür.

Centurion / Son Savaşçı, Vizyondan hemen sonra TV’de ilk kez 25 Aralık Cumartesi 21:00’de SinemaTV’de!

Splice / Deney ise  TV’de ilk kez 25 Aralık Cumartesi Gecesi saat 23:00’de HD kalitesiyle SinemaTV’de!


sinematv.com.tr