The Dark Knight Rises

21.01.2011 11:20
The Dark Knight Rises

Warner Bros. Pictures’ın bugün yaptığı açıklamaya gore  Christopher Nolan’ın “The Dark Knight Rises” filminde Anne Hathaway Selina Kyle rolünü üstlenecek. Hathaway filmin baş karakteri Bruce Wayne/Batman rolünde filmin tekrar başrol oyuncusu olarak izleyeceğimiz Christian Bale ile rol alacak.

 

Christopher Nolan, konuyla ilgili olarak “Hikayemizi tamamlarken Anne Hathaway’i kadromuza kattığımız ve kendisi ile çalışma fırsatı yakaladığım için çok heyecanlıyım” dedi.

 

Ayrıca,  Tom Hardy  de bu filmed Bane karakterini canlandıracak.  Nolan bu konuda Tom Hardy ile tekrar çalışacağı için çok memnun olduğunu belirterek; “Batman’in en zorlu düşmanını yeniden yorumlarken Tom’un bu karaktere hayat vermesini izlemek için çok heyecalıyım” dedi.

 

Nolan “The Dark Knight Rises”ı, kendisine ve David S. Goyer’e ait olan hikayeden, Jonathan Nolan ile birlikte yazdığı senaryo doğrultusunda çekecek. Ayrıca Nolan, uzun süredir bilikte çalıştığı yapımcı ortakları Emma Thomas ve Charles Roven ile birlikte filmin yapımcılığını da üstleniyor.

 

“The Dark Knight Rises”ın Temmuz 2012’den itibaren vizyona girmesi planlanıyor. Film tüm dünyada bir Warner Bros. Entertainment Company şirketi olan Warner Bros. Pictures tarafından dağıtılacak.