Javier Bardem, James Bond'a karşı

31.01.2011 10:57
Javier Bardem, James Bond'a karşı

James Bond filminin geçen aylara kadar çekilmesi zor gözükürken, şimdilerde filmde yer alacak oyuncuların isimleri bir bir açıklanmaya başladı. Ve bu oyuncular arasında öyle biri var ki James Bond hayranlarını heyecanlandırmaya yetti.

 

Biutiful filmindeki muhteşem oyunculuğuyla Cannes’dan ödülle dönen ve Stephen King’in Kara Kule kitabının film versiyonuda yer alması için teklif götürülen javier Bardem’in, James Bond’un yeni filmindeki kötü adam rolünde yer alması bekleniyor.

 

Yeni filmin yönetmen koltuğunda yer alacak isim olan Sam Mendes’in kötü karakter için ünlü oyuncuya teklif götürdüğü sinema dünyasında yer alan dedikodular içerisinde yer alıyor. Filmle ilgili bir iki isim netlik kazanmıştı. James Bond rolünde Daniel Cragin yer alacağı ve emirlerini yine ünlü oyuncu Judi Dench’den alacağı açıklanmıştı.

 

James Bond’un kötü adamı kim olacağı bilinmez ama Javier Bardem’in ismi James Bond hayranlarını şimdiden heyecanlandırmış durumda. Peki siz sinema severler James Bond’a karşı kimi görmek isterdiniz?