Yeni Superman filmindeki Lois Lane için seçmeler sürüyor!

02.02.2011 12:16
Yeni Superman filmindeki Lois Lane için seçmeler sürüyor!

Yapımcılığını Christopher Nolan’ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda da Zack Snyder’in oturduğu yeni Superman filmi Superman: Man of Steel’ın kahramanı geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Aralarında Madmen dizisinden tanıdığımız Jon Hamm’in de bulunduğu Clark Kent seçmelerinde rolü kapan Henry Cavill Count of Monte Cristo, Star Dust, Whatever Works gibi yapımlarda rol almış ancak asıl çıkışını The Tudors isimli TV dizisi ile yapmıştı.

 

Superman: Man of Steel’da ise oyuncu seçmeleri tam gaz devam ediyor. Clark Kent’i canlandıracak oyuncu belli olduktan sonra sıra şimdi de Clark Kent’in en büyük destekçisi Lois Lane karakteri için seçmelere başlandı. Adaylar arasında birçok başarılı aktrisin adı geçerken 2 aday ön plana çıkıyor. İlk aday, son olarak Tron: Legacy filmi ile karşımıza çıkan Olivia Wilde. House M.D. dizisinden ayrıldıktan sonra sinema projelerine daha fazla ağırlık veren güzel oyuncu Lois Lane rolü için Rachel McAdams ile çekişiyor. 32 yaşındaki Rachel, ülkemizde geçtiğimiz yıl gösterime giren Sherlock Holmes filmi ile kendini göstermişti. Bu filmden sonra yer aldığı bir diğer proje olan Morning Glory ise ilkbaharda gösterime girecek.

 

Smallville hayranları Erica Durance adını filmde de görmek istiyorlar ancak Tom Welling’in Superman’i canlandırmayacak olması Erica Durance’in de şansının çok az olduğunu gösteriyor.