Kara Kule'de Javier Bardem Sesleri Yükseliyor

07.04.2011 17:06
Kara Kule'de Javier Bardem Sesleri Yükseliyor

Stephen King’in 7 kitaplık dev serisi The Dark Tower’da oyuncu seçimleri devam ederken yapımcılar, Javier Bardem’in başrolü oynamaya hazır olduklarını belirtti. The Dark Tower’ın da yapımcısı olacak olan Brian Grazer, yaptığı açıklamada Javier Bardem’in psikolojik olarak bu dev yapımda rol almaya hazır olduğunu belirtti. Hazırlıkları son sürat devam eden seride Ronald Deschain rolü için adı geçen Javier Bardem bu rol ile birlikte uzun soluklu bir projeye dahil olmuş olacak.

 

Stephen King’in 7 kitaplık dev serisini 3 sinema filmi ve 1 de TV dizisi olarak sinema severlerin karşısına getirmeyi düşünen yapımcılar, serinin senaryo uyarlaması için de Akiva Goldsman ile anlaştı. Romandan sinemaya uyarlamaları en iyi yapan senaristlerden biri olarak gösterilen Akiva Goldsman adı şimdiden sinema severleri heyecanlandırmaya yetti. A. Goldsman, daha önce “Ben, Robot”, “Akıl Oyunları”, “Da Vinci Şifresi”, “Melekler ve Şeytanlar” gibi büyük bütçeli ve başarılı filmlerin senaryo uyarlamalarını da yapmıştı.

 

5-6 yıl sürmesi beklenen seride Javier Bardem’in tamamen kendini bu role vermesi gerekecekken eğer anlaşma sağlanırsa yeni çekilecek James Bond filminde kendisini izleyemeyeceğiz.