Superman'nin Kötü Adamı Belli Oldu!

11.04.2011 10:46
Superman'nin Kötü Adamı Belli Oldu!

Zack Snyder’in yönetmen koltuğunda oturduğu Superman: Man of Steel filminin kötü adamı belli oldu. Warner Bros. firmasından yapılan açıklamaya göre Superman’nin karşına General Zod çıkacak.

 

Man of Steel filminde Superman’e karşı duracak olan kötü karakter General Zod’u Boardwalk Empire dizisinin ünlü oyuncusu Michael Shannon canlandıracak. Michael Shannon, Revolutionary Road filmindeki canlandırdığı John Givings karakteriyle En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar’a aday olmuştu.

 

General Zod karakteri ilk kez karşımıza 1978 yılında çekilen Superman filminde karşımıza çıkmıştı. Bu filmde General Zod karakterini ünlü oyuncu Terence Stamp  canlandırmıştı.

 

Warner Bros.’dan yapılan bu açıklamayla birlikte Superman: Man of Steel filmin kadrosuna bir isim daha eklenmiş oldu.  Superman: Man of Steel filminin kadrosunda yer alan isimler ve karakterleri şu şekilde: Henry Cavill (Clark Kent / Superman), Diane Lane (Martha Kent), Kevin Costner (Jonathan Kent), Amy Adams (Lois Lane), Michael Shannon (General Zod).