Oyuncak Hikayesi "Havai Tatili"

09.05.2011 10:20
Oyuncak Hikayesi

Oyuncak Hikayesi karakterlerinin rol aldığı ‘Havai Tatili’ kısa filmi ülkemizde 19 Ağustos’ta vizyona girecek olan Arabalar 2 (Cars 2) ile birlikte beyaz perdeye geliyor. Arabalar 2 keyfini yaşamak isteyen izleyeciler, film öncesinde gösterilecek olan ‘Havai Tatili’ kısa filmi ile Oyuncak Hikayesi karakterlerinin yeni macerasına çıkma fırsatını yakalayacak.

 

Woody, Buzz ve ‘Oyuncak Hikayesi 3’ filminin çetesi, yedi kez Akademi Ödülü kazanan yönetmen Gary Rydsrom’un yönettiği yeni bir 3 boyutlu kısa animasyon filmiyle bu yaz yeniden karşımıza çıkıyor. ‘Havai Tatili’ filmi 19 Ağustos 2011’de ülkemizde Disney Digital 3D™ ve IMAX® 3D olarak sinemaseverler ile buluşacak olan ‘Arabalar 2 (Cars 2)’ ile birlikte özel olarak beyaz perdeye gelecek. 
 

 

Yeni sahip Bonnie’nin odasında geçen ‘Havai Tatili’nde, Woody’yi Buzz’ı ve ‘Oyuncak Hikayesi 3’ oyuncaklarını Ken ve Barbie için müthiş bir tatil planlarken izleyeceğiz. Çete, Ken’in tatil zamanını yanlış hesaplaması yüzünden kış ortasında Bonnie’nin orta batı tarzı odasında bir rüya tatil yaratmak zorunda.

 

Oyuncak Hikayesi 3’ 27 Şubat 2011 Pazar gecesi En İyi Animasyon Filmi dalında Akademi Ödülü kazanırken Randy Newman filmin müziği olan “We Belong Together” ile En İyi Şarkı Oskar’ı kazanmıştı. 29 Akademi Ödülü ve 7 Altın Küre kazanan Pixar, 2011 yılında 25. kuruluş yıldönümünü kutluyor.