Trasformers:Ay'ın Karanlık Yüzü,Serinin En Başarılı Filmi Oldu!

05.07.2011 14:56
Trasformers:Ay'ın Karanlık Yüzü,Serinin En Başarılı Filmi Oldu!

Transformers’ efsanesinin üçüncü filmi Transformers: Ay’ın Karanlık Yüzü’nü ülkemizde vizyona girdiği günü takip eden beş günde toplam 207.419 kişi izledi. 3 boyut teknolojisinin oldukça yoğun kullanıldığı film, bu 5 günde gerçekleştirdiği 2.367.922 TL hasılat ile serinin en başarılı filmi oldu.

3 boyutlu sinemada en son teknolojinin kullanıldığı görsel bir şölen niteleğindeki Transformers: Ay’ın Karanlık Yüzü’nde yapımcılığı Steven Spielberg üstlenirken yönetmen koltuğunda serinin önceki filmlerini de yöneten Michael Bay oturuyor. 

Transformers: Ay’ın Karanlık Yüzü’nde insanların müttefiki Autobotlar ve baş düşmanları Deceptikonlar arasındaki süre gelen savaş, Amerikalılar’ın 1969’da Ay’a insanlı uzay aracı göndermesinin ardındaki perde arkası ortaya çıkınca tekrar alevleniyor. Autubotların dostu Sam Witwicky rolünde Shia LaBeouf yeniden karşımıza çıkarken kendisine İngiliz model Rosie Huntington Whiteley eşlik ediyor. Filmde Josh Duhamel, Tyrese Gibson ve Patrick Dempsey gibi ünlü isimlerle birlikte  John Turturro, John Malkovich ve Frances McDormand gibi usta oyuncular da yer alıyor.