Dedemin İnsanları Filminin Çekimleri Tamamlandı.

18.07.2011 14:11
Dedemin İnsanları Filminin Çekimleri Tamamlandı.

Most Production ve Ay Yapım’ın yapımcısı olduğu, Çağan Irmak’ın senaristliğini ve yönetmenliğini yaptığı Dedemin İnsanları filminin çekimleri Milas\'ta tamamlandı.

 

Dedemin İnsanları küçük bir kasabada yaşayan on yaşındaki Ozan (Durukan Çelikkaya) ve dedesinin (Çetin Tekindor) hikâyesi aracılığıyla, bir ailenin ve bir ülkenin geçirdiği büyük değişimi anlatıyor. Ozan, 80 darbesiyle atanan belediye başkanının (Zafer Algöz) rant peşinde koşan tavrına başkaldıran babası İbrahim’in (Yiğit Özşener) ve mübadele, askeri harekatlar ve darbelerle ömrü geçen dedesi Mehmet Bey’in ailesi ve ülkesine nasıl sahip çıktığını gözleyerek yeni ülkesinde büyümektedir.

 

Ozan, azınlık gözüken sıra dışı insanları, büyük bir hoşgörü ile sahiplenen dedesinin kalbini kıranın, aslında ülkesi olduğunu yıllar sonra anlayacaktır.Çetin Tekindor, Hümeyra, Zafer Algöz, Yiğit Özşener, Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Ezgi Mola, Mehmet Ali Kaptanlar, Sacide Taşaner, Ünal Silver, Ushan Çakır, Serkan Genç, Yiğit Arı ve Durukan Çelikkaya rol aldığı DEDEMİN İNSANLARI, kasım ayında vizyona girecek.