Ezel’den Sonra Labirent’te Buluştular

01.11.2011 14:11
Ezel’den Sonra Labirent’te Buluştular

Geçtiğimiz sezonun beğenilen dizilerinden Ezel’in iki önemli oyuncusu Sarp Akkaya ve Rıza Kocaoğlu, Tolga Örnek’in yeni filmi Labirent’te buluştu. 23 Aralık 2011 tarihinde vizyona girecek Labirent’te, başrolleri Meltem Cumbul ve Timuçin Esen paylaşıyor.

 

Bu yılın en iddialı yapımlarından olan Labirent’te ülkeleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan iki ajanı canlandıran Akkaya ve Kocaoğlu, özellikle aksiyonu yüksek sahnelerde performansları ile göz doldurdu. Ezel’de birbirine düşman karakterler olan Akkaya ve Kocaoğlu, Labirent’te iki yakın arkadaş ve meslektaş olarak izleyici karşısına çıkacak.

 

Senaryosu Tolga Örnek’e ait olan Labirent, istihbarat ve terörizmi, doğu ile batı arasında geçiş yolu olarak kabûl edilen bir ülkenin bakış açısından anlatıyor. Polisiye-aksiyon türündeki film muhteşem kadrosu ile de dikkat çekiyor. Umut Kurt, Melike Güner, Ozan Bilen, Erdal Küçükkömürcü, Cem Bender, Aslıhan Gürbüz ve Altan Gördüm gibi önemli oyuncuların rol aldığı film, sinema tutkunları tarafından şimdiden merakla beklenmeye başlandı.

 

Türk - Alman ortak yapımı olan Labirent, Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı, Eurimages ve HessenInvest Film Komisyonu (Almanya) tarafından destekleniyor