MUHTEŞEM VE KUDRETLİ OZ GELİYOR!!!

17.07.2012 14:40
MUHTEŞEM VE KUDRETLİ OZ GELİYOR!!!

Örümcek Adam’ın Yönetmeni Sam Raimi ve Alis Harikalar Diyarında’nın yapımcısı Joe Roth, fantastik bir macera olan Muhteşem ve Kudretli Ozniçin bir araya geldi. James Franco, Mila Kunis, Rachel Weisz ve Michelle Williams gibi isimlerin yer aldığı oldukça zengin bir oyuncu kadrosuna sahip filmin ilk fragmanı büyük bir görsel şölene davet ediyor. Disney’in Muhteşem ve Kudretli Oz’u, 3 boyutlu olarak Mart 2013 ‘te izleyiciyle buluşacak.

Yönetmen Sam Raimi, her şeyin L. Frank Baum’un “Oz Büyücüsü” kitaplarıyla başladığını söylüyor. Raimi, “Alışılmadık karakterleri, bitki örtüsü, canlıları, hayvanları ve manzaraları olan muhteşem bir yer yazdı. Her şey o kitaplara dayanıyor. Daha sonra Mitchell Kapner, kendi hayal gücünü ve hayallerini kullanarak bunu yazıya döktü ve harika bir senaryo yazdı. Yapım Tasarımcısı Robert Stromberg’in de bana büyük yardımları oldu. Onlarla birlikte sanat yönetmenleri, boyacılar, marangozlar ve karakter tasarımcılar, hep beraber katkıda bulundu. Muhteşem Oz diyarını yaratmak için gerçekten inanılmaz sanatçılardan oluşan bir ekip kurduk. Müthişti. Comic con hayranları da tanıtım filmini beğendiler. Çok heyecanlandım.” diyor.

Güçlü Oz Büyücüsü olmaya giden yol...

Oscar Diggs (James Franco) küçük çaplı bir sirk sihirbazıdır. Ayrıca pek de ahlaklı biri değildir. Toz toprak içindeki Kansas’tayken kendini bir anda canlı Oz diyarında bulan Oscar, turnayı gözünden vurduğunu düşünür. Şöhret ve servet kazanması çok kolay olacaktır. Tabii üç cadıyla tanışana dek... Bu üç cadı; Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) ve Glinda, (Michelle Williams) Oscar’ın; herkesin beklediği o müthiş sihirbaz olduğuna bir türlü ikna olmaz. İstemeden Oz Diyarı’nın ve sakinlerinin büyük sorunlarıyla karşı karşıya kalan Oscar, çok geç olmadan kimin iyi kimin kötü olduğuna karar vermek zorundadır. İllüzyon ve becerikliliğiyle hatta biraz da büyüyle sihrini konuşturan Oscar, kendini büyük ve güçlü Oz Büyücüsü’ne dönüştürmekle kalmaz, daha iyi de bir adam hâline getirir.

Filmin fragmanına ulaşmak için  http://www.sinemalar.com/fragman/86977/oz-the-great-and-powerful/1/kucuk adresini ziyaret edebilirsiniz.