“Paranormal Activity 4"ü İlk Kimlerin İzleyeceğine Facebook Hayranları Karar Verecek

07.08.2012 16:52
“Paranormal Activity 4

 

 PARANORMAL ACTIVITY” hayranlarına, filmi vizyon tarihinden önce kendi şehirlerine getirme fırsatı veriliyor.  Viacom, Inc. bünyesindeki Paramount Pictures, dünya çapında 25 şehirde özel olarak gösterime sokacağı popüler korku serisinin dördüncü filminin, hangi şehirlerde ön gösterimle izleneceğini belirlemek için geliştirdiği yeni “İste” Facebook uygulamasıyla, hayranlarını oy vermeye teşvik ediyor.

Filmin Türkiye’deki hayranları da www.Facebook.com/UIPTurkiye sayfasında “İste” butonuna basarak, kendi şehirlerinde bir ön gösterim yapılması için oy verebilirler.

Uygulama, bireysel oyları, şehir sıralamalarını gerçek zamanlı gösteren dinamik bir skorborda yolluyor. İzleyiciler, hem ilk sıradaki şehirlerin takibini yapabilecek, hem kendi şehirlerinin kaçıncı sırada olduğunu görecek, hem de arkadaşlarını oy vermeye teşvik etmek için hatırlatma yollayabilecekler. “İste”, hayranların film gösterimini belirleyeceği, daha önce benzeri görülmemiş bir interaktiflik getiriyor.

Facebook Pazar Geliştirme Sorumlusu Matt Jacobson anlatıyor: “ ‘Paranormal Activity’ ve Facebook arasında çok özelbirbağ var. Serinin ilk filminin elde ettiği başarının üzerinden dört yıl geçti, tutkulu bir hayran topluluğu kuruldu. Dolayısıyla Facebook’ta doğan bir oluşumun devamlılığını görmek için can atıyoruz. Paramount, üç ay öncesinde filmle ilgili farkındalığı artırmak için hem Facebook platformunu hem de medyayı kullanmaya başladı. Biz de Ekim ayındaki gösterim tarihine kadar bu farkındalığı artırmaya devam edeceğiz.”


İnteraktif Pazarlama Başkan Yardımcısı Amy Powell ise şöyle diyor: “ ‘Paranormal Activity”nin başarısı, en başından beri sosyal medya aracılığıyla filme destek olan hayranlarla başladı. Şimdi filmin hayran grubu aracılığıyla daha da dinamik bir deneyim yaratıyoruz ve ilk kez olarak onlara, dünya çapındaki Facebook hayranlarıyla rekabet edecekleri bir ortam yaratıp, ‘PARANORMAL ACTIVITY 4”ü gösterime girmeden önce izleyecek 25 şehri belirleme fırsatı veriyoruz.”

Hayranlar aynı zamanda filmin internet sitesi  www.paranormalactivityfilmi.com.tr adresindende oy verebilir. 


Heyecanla beklenen filmi  en çok oy alan 25 şehir, 19 Ekim 2012’de gösterime girmeden önce izleme hakkı kazanacak.