Sezonun en iddialı komedi filmlerinden ‘Bana Bir Soygun Yaz’ 14 Aralık’ta vizyonda!

06.12.2012 10:46
Sezonun en iddialı komedi filmlerinden ‘Bana Bir Soygun Yaz’         14 Aralık’ta vizyonda!

Sezonun en iddialı komedi filmleri arasında yer alan ‘Bana Bir Soygun Yaz’ 14 Aralık’ta vizyona giriyor!

Başlıca rollerinde Hakan Yılmaz, Çetin Altay, Umut Oğuz, Mehmet Usta, Mehmet Özgür, İnci Uluçay, Sera Tokdemir, Sefa Zengin, Süleyman Yağcı, Nedim Saban ve Hazel Çemlıdere’nin  rol aldıkları ‘Bana Bir Soygun Yaz’ı Biray Dalkıran yönetiyor, Ser Film de yapımcılığını üstleniyor.

Filmde Hakan Yılmaz’ın canlandırdığı Onur,  bir gün yolculuk sonunda teslim etmek üzere emanet bir kutu alır. Aynı gün, aldatıldığını düşünen sevgilisi Leyla ise Onur’un tüm eşyalarını ve verilen emanet kutuyla birlikte benzin döküp yakar. Onur, o kutuda ne olduğunu çok acı bir şekilde öğrenecektir. Onur, sonradan arkadaşlarını da dahil ettiği girdabın içinde o ‘ emaneti’ geri ödemek için soygun yapmayı bile düşünür. Üç kafadarın kendi hayatlarını mafyanın elinden kurtarma çabalarını oldukça komik bir dille anlatan film 14 Aralık’ta sinema izleyicisiyle buluşacak.

14 Aralık’ta vizyona girecek Bana Bir Soygun Yaz filmi için eğlenceli bir mikro site tasarlandı; hacamatsenibuldu.com !

Siteye girenler ilk olarak şaka yapmak istediği arkadaşının ismini veriyor. Sonrasında, bu eğlenceli videoda arkadaşının kullanılmasını istediği fotoğrafını ister Facebook üzerinden ister bilgisayarından yüklüyor. Ve video hazırlanmaya başlıyor:

Filmin mümin mafyası Hamacat (Mehmet Özgür) ve adamları birden bire ekranda belirip ‘Paramı senin çaldığını biliyorum. O çok güvendiğin arkadaşın seni ele verdi!’ diyor. Ve önceden siteye verilen isim ve fotoğraf, sanki Hacamat’ın elindeymiş gibi ekrana geliyor. Şaka yapılan kişi, ismini Hacamat’ın elindeki kağıtta, fotoğrafını ise Hacamat’ın arkasındaki duvarda görünce ne yapacağını şaşırıyor.

Kişiye özel olarak hazırlanan bu video, istenen kişiye Facebook üzerinden gönderebildiği gibi Twitter’da da paylaşılabiliyor.

Sitenin açılışı üzerinden sadece birkaç gün geçmesine rağmen siteye giren ve arkadaşını şakalayan günlük tekil ziyaretçi sayısı 2000’in üzerinde.

Sosyal medyada hızla yayılan bu mikro site, esprili sinema severler için eğlenceli bir platform yaratmayı başarmış görünüyor.

Film ile ilgili tüm gelişmeleri aşağıdaki sosyal medya sayfalarından takip edebilirsiniz;

Facebook.com/banabirsoygunyaz

Twitter.com/bana1soygunyaz