Ünlü Yönetmenden Espirili Cevap

09.02.2013 18:21
Ünlü Yönetmenden Espirili Cevap

Hükümet Kadın filminin yönetmeni ve oyuncusu Sermiyan Midyat ve Demet Akbağ filme açılan dava ile ilgili konuştu.

 

Midyat, filme açılan davaya esprili cevap vererek, "Bizim filme öyle bir dava açılamaz. Yanlış filme gitmişler. Eğer öyle bir şey varsa bileti alıp yanlış salona girmişlerdir. Ben kendilerini İstanbul'a davet edebilirim. Filmi birlikte izleyelim" diye esprili cevap verdi. 

 

Hükümet Kadın sinema filminin Bursa'daki galası ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Demet Akbağ, yönetmen ve oyuncu Sermiyan Midyat, Olgun Toker ile diğer oyuncuların katılımıyla bir alışveriş merkezinde yapıldı. Filme ve oyunculara yakından ilgi gösteren Bursalılar izdihama sebep oldu.

 

Filmin öncesi Bursalılarla kısa bir sohbet eden oyuncular, ardından da basın mensuplarının sorularını cevapladı. Seyirciyi mutlu eden filmlerin birbirini desteklediğini belirten ünlü oyuncu Demet Akbağ, "Sinema filmleri birbirlerini destekler. Sinemaya gelen izleyiciler, gitmek istediği filmde yer bulamayınca onlara, onlar da bilet bulamayınca bize gelirler. Diğer filmler de geniş kitlelere hitap eden filmler. Ama gördüğünüz gibi ne onları ne de bizi etkilemiyor" dedi.

 

"EYVAH EYVAH FİLMİNİN DEVAMINI ÇEKEBİLİRİZ"

 

Eyvah Eyvah filminin devamını çekebileceklerini ifade eden Akbağ, "Ata Demirer ile iki film yaptık, doyamadık bir birimize. Muhtemelen yeni bir film yapacağız. Genelde tek filmler yapamıyorum, bizim yaptığımız filmler diziye dönüşüyor. Eyvah Eyvah filmin devamı da gelebilir. Gündemde öyle bir şey var. Senaryo içimize sinerse olabilir. O şimdi çalışıyor. Arada filmin konusu hakkında görüşüyoruz. Yazın bir sürprizimiz olabilir" şeklinde konuştu.


"DAVA AÇAN YANLIŞ FİLME GİRMİŞTİR"

 

Film ile ilgili dava konusuna esprili cevap veren ünlü oyuncu ve yapımcı Sermiyan Midyat ise, "Yanlış film bence o. Bizim filme böyle dava açılamaz. Eğer öyle bir şey varsa bileti alıp yanlış filme girdi. Ben dava açan kişiyi İstanbul'a davet edebilirim. Beraber izleyelim" diye konuştu.

 

Demet Akbağ, ise bu soruyu cevaplamak istemezken, "Dava ile ilgili yapımcımız ilgileniyordur. Biz şimdi Bursalılarla filmi seyredelim" demekle yetindi.