Tom Raider Sinemalara Geri Dönüyor!

28.03.2013 11:17
Tom Raider Sinemalara Geri Dönüyor!

Tom Raider serisinin yeni oyunu piyasaya çıkmaya hazırlanırken, MGM partnerliğiyle birlikte GK Film, yeni aksiyon macera türündeki Tomb Raider serisinin sinemalara uyarlanacağını açıkladı.

 

 

MGM’in CEO’su Gary Barber ve GK Films’in yatırımcılarından Graham King, projenin çekilmesiyle ilgili olarak Çarşamba günü duyuru yaptılar. Bu açıklamayla birlikte Tom Raider hayranları heyecanlanırken, Graham King daha kadronun oluşturulmadığını, ancak bir an önce filmin hazırlıklarına başlayacaklarını açıkladı.

 

1996 yılında bilgisayar oyunu piyasasına giriş yapan Tom Raider’ın bugüne kadar iki filmi çekildi. Paramount tarafından hazırlana bu filmler, 2001 yılında yayınlanan Lara Croft: Tomb Raider ve 2003 yılında çekilen Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı filmleri oldu. Bu iki filminde Tomb Raider karakterini Angelina Jolie canlandırırken, toplamda 432 milyon dolarlık bir hasılata elde ettiler.

 

Tomb Raider’ın yeni oyunu 5 Mart’ta piyasalara sürülecek. Oyundaki senaryo ile birlikte filmin nasıl bir konuya sahip olacağını da göreceğiz.