Otisabi Dizi Oluyor

03.04.2013 11:44
Otisabi Dizi Oluyor

Uykusuz dergisinin ünlü karakteri Otisabi televizyondaki yerini almaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl Otisabi karakterinin dizisi çıkacağı söz edilirken, erteleme haberi gelmişti. Ancak yapımcılardan yapılan açıklamayla birlikte, Otisabi’nin çekimlerine Mart ayında başlandığı açıklandı.


Otisabi karakteri değişmeden önce yayınlanan fragman:

 

Yapımcılardan yapılan açıklamayla birlikte, Otisabi’nin Balat Semti’nde çekilmeye başlandığı ve Mayıs ayıyla birlikte ilk bölümünün Sinema TV ve diğer bütün platformlarda yayınlanacağı, bununla birlikte Otisabi karakterini canlandıracak isimin de Tim Seyfi olduğu açıklamalar içerisinde yer aldı.

 

Tim Seyfi, Türkiye’de İki Süper Film Birden ve Aşk Tutulması filmlerinde başrol oynadı. Sinema meraklıları onu Fatih Akın ve Emir Kustirica gibi ünlü yönetmenlerin filmlerinden de tanıyorlar.

 

Otisabi’nin ev sahibi Nejat Amca’yı, Devekuşu Kabere’den tanıdığımız Atilla Pekdemir oynuyor. Diğer iki önemli karakter, Otisabi’nin komşusu Kağan’ı, Gürkan Kaçar, Barmen Barbaros’u da, Özgür Emre Yıldırım canlandırıyor.

 

Geçtiğimiz sene dizi duyurulduktan sonra, ertelenme nedeni olarak Otisabi karakterinde yaşanan değişiklik olduğunu belirtildi. Daha önce Uğur Bilgin’in canlandıracağı açıklanan dizide yeni Otisabi’yi Tim Seyfi oynuyor. Neden karakter değişikliğine gidildiği ise şimdilik bilinmiyor.