Robert Redford Kaptan Amerika Filminde!

04.04.2013 10:57
Robert Redford Kaptan Amerika Filminde!

Captain America: The Winter Soldier filminin hazırlıkları devam ederken, 76 yaşındaki Robert Redford’dan serinin hayranlarını mutlu edecek bir haber geldi.


Kaptan Amerika: İlk Yenilmez Fragman 

 

Filmde o dönemin SHIELD organizasyonun liderini canlandıracağını açıklayan Robert Redford, kendisiyle ilgili çıkan haberleri de kendi ağızından doğrulamış oldu. Filmde SHIELD organizasyonun liderini canlandıracak olsada, hangi karakteri oynayacağını açıklamadı. Bununla ilgili olarak gelecek dönemlerde sizleri bilgilendiriyor olacağız.

 

The Company You Keep ve Atlara Fısıldayan Adam gibi filmlerin yönetmenliğini yapan, The Great Gatsby filmiyle de isminden söz ettiren Robert Redford’un, Kaptan Amerika filmindeki performansını merakla bekliyor olacağız.

 

Captain America: Winter Soldier filminin yönetmen koltuğunda  Anthony ve Joe Russo kardeşler yer alırken filmin oyuncu kadrosunda Chris Evans, Samuel L. Jackson, Scarlett Johansson, Sebastian Stan, Anthony Mackie, Frank Grillo, Cobie Smulders, Toby Jones, Emily VanCamp, Hayley Atwell, Robert Redford ve Maximiliano Hernández gibi isimler yer alıyor.

 

4 Nisan 2014 tarihinde gösterime girmesi planlanan filmin çekimleri kısa süre sonra başlayacak.