Hülya Avşar’ın Yeni Filmi

13.02.2008 15:58
Hülya Avşar’ın Yeni Filmi
Ünlü oyuncu Hülya Avşar\'ın yeni filminin adı belli oldu: "O...Çocukları". Adı gibi konusu da ilginç olan filmin çekimlerine  22 Şubat’ta başlanacak.

Yapımcılığını Energy Media Productions’ın üstlendiği, Murat Saraçoğlu tarafından yönetilecek filmin senaryosunu ise "Beynelmilel"in senaristi Sırrı Süreyya Önder yazdı. "O...Çocukları"nda Hülya Avşar\'ın yanı sıra Özgü Namal, İpek Tuzcuoğlu, Altan Erkekli, Şevket Çoruh gibi ünlü oyuncular da rol alacak.

İçinde komediyi de barındıran, gerçek olayların ele alındığı bir dram olarak tasarlanan filmin konusu ise şöyle:

12 Eylül 1980 ihtilalinden sonra siyasi suçlu olarak aranan bir karı-koca yurtdışına kaçmaya karar verir. Ama çocukları bu konuda onlar için en büyük engeldir. Yurtdışına kaçmadan önce çocuklarını bırakacakları güvenli bir yer ararlar. Çift sonunda çocuklarına "en güvenli yer" olarak "Mehtap Anne"nin yuvasını seçer. Onların çocuklarını bıraktıkları yer aslında eski bir hayat kadını olan "Mehtap"ın bu işi bıraktıktan sonra halen hayat kadınlığını sürdürenlerin çocuklarını bıraktıkları "Emanetçi Anne" evidir...

Karı-koca yurtdışına kaçtıktan bir müddet sonra çocuklarını alması için bir İtalyan kızı Türkiye\'ye gönderir. İtalyan kız, "Emanetçi Anne"ye bırakılan çocuğu alıp anne - babasının yanına götürmek isterken kendini bir dizi ilginç olayın içinde bulur.

Filmde, eskiden hayat kadını iken, sonrasında yeni hayat kadınlarının çocuklarına bakan "Mehtap Anne" rolünü canlandıracak olan Hülya Avşar, makyajla biraz yaşlandırılacak.